Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Н.Р.

25. 05. 2023. 14:20 >> 14:20

ZBOG POVREDE

Badosa propušta Rolan Garos

Nekadašnja prva teniserka svijeta Paula Badosa neće moći da nastupi na Rolan Garosu nakon povrede koju je zadobila na turniru u Rimu prošle nedjelje, potvrdila je igračica.

Prošle godine je bila svjetski broj dva, a sada je pala na 29. mjesto na WTA listi jer se od početka sezone bori sa čestim povredama. U Rimu je ispala u četvrtfinalu.

„Taman kada je sve izgledalo kao ranije, samo nekoliko dana pred početak Rolan Garosa sam dobila loše vijesti. U Rimu sam pretrpjela povredu kičme. Ovo je nova loša vijest nakon teškog početka sezone i brojnih povreda koje su me mučile i nešto što će me ostaviti van terena nekoliko nedjelja“, objavila je dvadesetpetogodišnja teniserka.

Badosa nije mogla da igra ni na Australijan openu nakon što se povrijedila neposredno prije prvog grend slema sezone, na turniru u Adelejdu.

Rolan Garos počinje u nedjelju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније