Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

L.V.

06. 07. 2024. 18:02 >> 18:02

POVUKLA SE ZBOG POVREDE

Radekanu završila karijeru Endi Mareja: Ništa od dubla na Vimbldonu

Vimbldonska karijera tenisera Endija Mareja završena je danas, pošto se Ema Radukanu, njegova partnerka u mješovitom dublu, povukla sa tog takmičenja nekoliko sati prije njihovog meča prvog kola zbog problema sa operisanim desnim zglobom.

"Nažalost, jutros sam se probudila sa ukočenošću u desnom zglobu, pa sam donijela veoma tešku odluku da se večeras povučem iz mješovitog dubla", rekla je Radukanu.

Marej (37) rekao je ranije da odlazi u penziju poslije takmičenja na Vimbldonu i Olimpijskih igrama u Parizu, koje će biti održano od 26. jula do 11. avgusta.

Mješoviti dubl trebalo je da bude posljednji događaj na grend slem turniru na travi za Mareja, koji je odustao od singla zbog operacije uklanjanja ciste na kičmi 22. juna, a potom je poražen u prvom kolu muškog dubla sa bratom Džejmijem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније