Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

D.B.

03. 09. 2024. 10:41 >> 10:41
Čitaj mi:

iznio svoje mišljenje

Nadal o Sineru: Ne vjerujem da je htio da se dopinguje

Španski teniser Rafael Nadal podržao je prvog tenisera svijeta, Italijana Janika Sinera nakon doping afere ističući da vjeruje da se Siner nije namjerno dopingovao.

“Imam tu vrlinu ili defekt, a to je da vjerujem u dobre namjere ljudi. Poznajem Sinera i ne vjerujem da je htio da se dopinguje. Pravda je pravda i ne mislim da moramo da je volimo jedino onda kada se rasplete na način na koji mi mislimo da treba. Vjerujem u tijela koja donose odluke, a one su zasnovane na onome što oni smatraju ispravnim. Vjerujem im, i ako nije bio sankcionisan, to je zato što su ljudi koji donose presude jasno vidjeli da to što je učinjeno ne bi trebalo da podleže sankciji. Ne mislim da su presudili da je nevin samo zato što je svjetski broj jedan. Svako mišljenje zalužuje poštovanje, a ovo je bilo moje", zaključio je Nadal.

 Španski teniser je o svom potencijalnom povlačenju rekao da ne želi da ga novinari stalno pitaju o tome.

"Ne želim stalno da me pitate da li sam odlučio dokle ću igrati. Kada to budem znao, rećiću vam", dodao je Nadal.

Nadalovo naredno takmičenje je Lejver kup u Berlinu za dvije nedjelje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније