Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

19. 09. 2024. 18:00 >> 18:43
Čitaj mi:

IZBOR PORTALA

Vijesti 6 u 6: Vlada dala saglasnost za podizanje spomenika mitropolitu Amfilohiju

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vijesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 19. septembar.

Potpredsjednik Vlade za bezbjednost, odbranu, borbu protiv kriminala i unutrašnju politiku Aleksa Bečić kazao je da je na današnjoj sjednici Vlade usvojen predlog ministarke kulture i medija, Tamare Vujović i donijeta odluka o davanju saglasnosti za izgradnju spomenika mitropolitu crnogorsko-primorskom Amfilohiju Radoviću u Beranama.

Bivšem direktoru Uprave policije Veselinu Veljoviću, u ponovnom postupku, ukinut je pritvor, potvrđeno je Portalu RTCG. 

Crna Gora je spremna da ispuni ciljeve iz Plana rasta i tako uspješno završi finalnu fazu pregovora i postane prva sljedeća članica Evropske unije, poručio je predsjednik Vlade Milojko Spajić nakon radnog ručka koji je za lidere Zapadnog Balkana organizovala predsjednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen.

Na podogrički aerodrom prinudno je sletio avion poljske kompanije nakon što je kapetan prijavio da ima dojavu da je u avionu postavljena bomba. Ta informacija potvrđena je Portalu RTCG.

Radio i Televizija Crne Gore predstavila je danas testnu verziju OTT platforme (MNE play) lokalnim javnim emiterima.

Policija je jutros pronašla tijelo Ulcinjanina I.Ž. sa ranom od metka u mjestu Limane u Ulcinju, saopšteno je Portalu RTCG. Kako nezvanično saznajemo, sumnja se na samoubistvo.

 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније