Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

S.T.

19. 09. 2024. 13:57 >> 14:04
1
Čitaj mi:

PROJEKAT VRIJEDAN TRI MILIONA EURA

Objavljen tender za most na Tari prema skijalištu Vragodo

Objavljen je tender za izgradnju mosta preko rijeke Tare - Podbišće, prema skijalištu Vragodo. Valorizacija tog skijališta je, kako napominju u lokalnoj upravi, najznačajniji projekat za opštinu Mojkovac.

Građani Mojkovca sa nestrpljenjem čekaju realizaciju projekta skijališta kao najznačajnijeg razvojnog projekta Mojkovca, a planirani most je temelj ovom projektu. 

Predsjednik Opštine Mojkovac Vesko Delić je kazao da je veliki napor uložen od strane lokalne samouprave da se tender raspiše.

"Izgradnja mosta je ključ ka završetku projekta skijališta od kojeg će Mojkovac i Mojkovčani imati ogroman benefit. Vrijednost tendera je oko tri miliona eura", kazao je Delić.

Gradnja mosta je dio projekta rekonstrukcije puta Mojkovac - Lubnice. 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније