Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

A.J.

05. 10. 2024. 09:47 >> 09:50
Čitaj mi:

nurković

Raspisan tender za rekonstrukciju puta od ETC-a do mosta Zeleni u Rožajama

Predsjednik Opštinskog odbora BS Rožaje i aktuelni potpredsjednik Skupštine Crne Gore Mirsad Nurković saopštio je da je tokom jučerašnjeg dana raspisan tender za rekonstrukciju puta od ETC-a do mosta Zeleni, u vrijednosti od jednog miliona eura.

"Obavještavamo građane i građanke Rožaja da je trud i rad poslaničkog kluba Bošnjačke stranke, kao i ministara iz redova Bošnjačke stranke urodio plodom kada su infrastrukturni projekti u pitanju, jer je tokom jučerašnjeg dana raspisan tender za rekonstrukciju puta od ETC-a do mosta Zeleni, u vrijednosti od jednog miliona eura", napisao je Nurković. 

Podsjeća da je klub poslanika Bošnjačke stranke prilikom usvajanja budžeta za 2024. godinu djelovao amandmanski sa zahtjevom da se izdvoje sredstva za rekonstrukciju puta od ETC-a do sada već novog kružnog toka kod Zelenskog mosta. Tada je, kako navodi, nakon djelovanja poslanika Bošnjačke stranke, Vlada Crne Gore u formi zaključka prihvatila finansiranje ovog projekta u visini od 1 miliona eura.

Naglašava da je riječ o dionici koja je vrlo kritična sa više aspekata, a na istoj je bilo više saobraćajnih nezgoda sa više ishoda smrtnih slučajeva.

"Vlada Crne Gore je nakon usvojenog zaključka zadužila Upravu za saobraćaj za izradu projekta, a nakon rekonstrukcije Vlade, odnosno, nakon ulaska u Valdu ministara iz redova Bošnjačke stranke, Vlada je dodatno zadužila Upravu za saobraćaj da se raspiše i tender, što je juče i učinjeno na zadovoljstvo svih korisnika te dionice magistralnog puta, a posebno na zadovoljstvo građana opštine Rožaje. Ovo je samo jedan od manjih, ali veoma značajnih projekata koji su zalaganjem funkcionera Bošnjačke stranke ugledali svjetlost dana i najbolji pokazatelj opravdanosti ulaska BS u Vladu Crne Gore. Idemo dalje!”, kazao je Nurković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније