Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

05. 10. 2024. 10:17 >> 10:20
Čitaj mi:

DEMOKRATSKA PARTIJA SOCIJALISTA

Eldin Brđanin izabran za sekretara OO DPS Rožaje

Na sjednici OO DPS Rožaje, koja je održana juče za sekretara OO DPS Rožaje izabran je Eldin Brđanin, obavijestili su iz te partije.

Eldin Brđanin rođen je 15. 09. 1995. godine u Rožajama. Osnovnu i srednju školu završio je u Rožajama. Studijski program Geografija na Filozofskom fakultetu u Nikšiću Univerziteta Crne Gore upisao je 2014/2015. godine i završio 2018. godine, čime je stekao zvanje dipl. profesor geografije.

Postdiplomske studije upisuje 2019. godine na Geografskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, smjer Geoprostorne osnove životne sredine, koje završava 2020. godine na temu „Ekološki problemi opštine Rožaje“ gdje je stekao naziv master geograf iz oblasti životne sredine.

Od 2021. godine student je doktorskih studija na Geografskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, smjer – Geonauka. Položio je sve ispite na doktorskim studijama, predviđene nastavnim planom i programom sa prosječnom ocjenom 9,71. Kao profesor geografije, obavio je pripravnički staž od 15. 01. 2019. do 15. 10. 2019. godine u JU Gimnazija „30. septembar“ u Rožajama. Nakon toga nastavlja svoj profesionalni rad kao sekretar OO DPS Rožaje od 2020. godine.

Njegova politička karijera uključuje i angažman u organizaciji Savjeta mladih DPS-a Rožaje, član je OO DPS Rožaje od 2019. godine, član je Glavnog odbora DPS Crne Gore od 2021. godine.

"Brđanin je takođe prepoznat kao posvećen istraživanju ekoloških problema, posebno u opštini Rožaje, gdje je učestvovao na međunarodnim naučnim konferencijama vezanim za ekološku održivost, klimatske promjene i razvoj geoturizma u Crnoj Gori. Njegovi naučni radovi objavljivani su u svjetskim poznatim naučnim časopisima, koji se bave temama poput geoturizma i održivog razvoja u Crnoj Gori", navodi se u saopštenju rožajskog DPS-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније