Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

P. R. [ N1 ]

21. 09. 2024. 18:45 >> 22:23
Čitaj mi:

NESREĆA KOD KRALJEVA

Uhapšen vozač vojnog vozila, stradala djeca od 10, sedam i godinu dana

Na putu između Kraljeva i Raške u mjestu Bojanići, danas oko 13.20 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su se sudarili vozilo Vojske Srbije i putnički automobil, i tom prilikom je poginulo pet osoba, a jedna teško povrijeđena, naveli su iz MUP-a.

Smrtno su stradali vozač i putnici u putničkom automobilu, D. L. (33), L. L. (10), L. L. (sedam), M. L. (godinu dana) i D. K. (27), dok je M.L. (32) zadobila teške telesne povrede.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja, policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Kraljevu zadržala vozača M. V. (54) koji je upravljao vozilom Vojske Srbije.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu na dalje postupanje.

Podsjetimo, putničko vozilo u kojem je bilo šest osoba podletjelo je pod vojno vozilo koje se kretalo putem ka Raškoj.

Kako je javio reporter N1, porodica koja se nalazila u automobilu kretala se u pravcu Studenice.

Svi nastradali su iz Raške, javlja reporter N1.

On navodi, da još nije jasno šta se desilo, s obzirom na to da je u trenutku nesreće vojno vozilo bilo na lijevoj strani puta – nejasno je da li je i ko preticao i šta se zapravo desilo. To će utvrditi istraga.

Poslije višesatnog zastoja, put je ponovo pušten za saobraćaj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније