Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.M.Lj.

21. 09. 2024. 19:05 >> 19:05

Sa Cetinja poručeno

“Kad vidim cijene hrane odlučim da nijesam gladan”

Na Cetinju je danas održan protest Građanski otpor sa kojeg su okupljen i poručili: "Kad vidim cijene hrane odlučim da nijesam gladan".

 

 Građani su nosili parole: Balica petrusina je 0,90 centi, nemote zajebavat", "Naaaaaarod je mrtav gladan", "Milatoviću, the most beautiful language is śedi jado", "Jakove, kako se dobro razumiješ u spomenike baš se dobro razumiješ", "Litijama ćeš me, litijumom ću te", "Političari muuu... krave Q", "Nije Risto što mu Demokrate zbore, no je demon Crne Gore", "Dig se Risto da Demokrate legnu", "Srcem za Gazu" i "Slava Ukrajini".

Građani su protestnu šetnju završili ispred rezidencije predsjednika Crne Gore puštanjem ukrajinske i crnogorske himne i minutom ćutanja za ukrajinske žrtve ruske agresije i žrtve genocida u Gazi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније