Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ n1 ]

24. 09. 2024. 08:00 >> 08:00
Čitaj mi:

BRITANSKI REDITELJ

Ridli Skot spreman za Gladijatora 3

Ser Ridli Skot, britanski filmski reditelj i producent, ozbiljno razmišlja o ideji da snimi “Gladijatora 3”. Autor istorijske epske drame “Gladijator” iz 2000. godine i njenog nastavka koji bi trebalo da se pojavi pred gledaocima 22. novembra izjavio je da već sada ima ideju kako da nastavi drugi dio filma.

 

“Već razmišljam o “Gladijatoru 3”. Ne, ozbiljno! Kraj “Gladijatora 2” podsjeća na “Kuma” kada se Majkl Korleone nađe na poslu koji nije želio i postavlja pitanje: “Šta sada da radim, Oče?”. Dakle, sljedeći film biće o čovjeku koji ne želi da bude tamo gdje jeste”, otkrio je Skot u intervjuu za francuski Premijer a prenosi Dedlajn.

Reditelj nije precizirao detalje priče kao ni približan datum početka snimanja. U novembru na velike ekrane izlazi nastavak “Gladijatora” sa Polom Meskalom, Pedrom Paskalom i Denzelom Vošingtonom. Budžet nastavka iznosio je nešto više od 300 miliona dolara. Paralelno, Skot radi na biografskoj priči o grupi “Bi Džiz” a potpisao se i kao producent naučnofantastičnog horor filma “Osmi putnik: Romul”.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније