Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

B.Bu. [ n1 ]

24. 09. 2024. 10:00 >> 10:00

BRITANSKI ROK BEND

The Cure najavio prvu pjesmu poslije 16 godina

Britanski rok bend Kjur ("The Cure") najavio je izdavanje svoje prve pjesme poslije 16 godina.

 

Pjesma će biti objavljena 26. septembra, a slušaoci britanske BBC radio stanice 6 će prvi moći da je čuju u 12 časova, navodi se na kanalu britanske grupe na platformi Iks.

Uz objavu je postavljen i snimak sekvence nove pjesme od dvadesetak sekundi.

Britanski list Gardijan naveo je da će „Alone“, simfonijska balada „sa teškim bubnjevima i električnom gitarom“, najvjerovatnije biti dio novog albuma „Songs of a Lost World“, na kome grupa radi već nekoliko godina i koji bi trebalo da bude objavljen 1. novembra.

Posljednji album koji je grupa Kjur izdala bio je „4.13 Dream“ iz 2008. godine.

Sa bogatom diskografijom Kjur su zadržali ogroman broj sljedbenika, uključujući mlade fanove. Imaju više od 17 miliona pregleda mjesečno na Spotifaju, znatno više od većine bendova iz 1980-ih, navodi Gardijan.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније