Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ b92 ]

24. 09. 2024. 09:43 >> 09:43
Čitaj mi:

BORBA SA ZAVISNOŠĆU

Ben Aflek viđen u rehabilitacionom centru

Ben Aflek zabrinuo je svoje fanove nakon što su se u javnosti pojavile fotografije kako izlazi iz rehabilitacionog centra.

 


Sudeći prema fotografijama, bio je vidno raspoložen. Pojedini strani mediji nagađaju kako je došao da pruži podršku ljudima koji se bore sa zavisnošću.

Naime, od ranije je poznato da se Ben u nekoliko navrata liječio i da je bio na odvikavanju od alkohola. Prvi put se odlučio na taj korak 2001. godine, a u martu 2017. glumac je objavio da je završio liječenje.

"Završio sam liječenje i to je nešto sa čime sam se suočio u prošlosti i nastaviću da se suočavam", napisao je na svom Fejsbuku tada.

"Želim da živim život punim plućima i da budem najbolji otac koji mogu biti. Želim da moja djeca znaju da nije sramota dobiti pomoć kada vam je potrebna i da budu izvor snage za svakoga ko treba pomoć, ali se boji da učini prvi korak. Srećan sam što imam ljubav svoje porodice i prijatelja. Ovo je bio prvi od mnogih koraka koji su preduzeti prema pozitivnom oporavku", dodao je na kraju.

Ipak krajem avgusta 2018. godine na nagovor bivše supruge Dženifer Garner, opet je završio u rehabilitacijskom centru. Dženifer i još jedna žena snimljene su pri dolasku u Aflekovu vilu u Kaliforniji, a zatim je, prema pisanju TMZ-a, Ben odlučio da prihvati sugestiju bivše supruge da treba pomoć, te su se odvezli direktno u centar za liječenje.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније