Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

27. 10. 2024. 08:11 >> 08:11
Čitaj mi:

"PLAVI" NA ISPITU U LJUBLJANI

Budućnost u Ljubljani; Žakelj: Moramo da popravimo puno stvari, Cedevita nezgodan tim

Košarkaše Budućnosti čeka i treći težak meč u samo šest dana - nakon što su poraženi od Crvene zvezde i Bahčešehira u "Morači", Podgoričani će pokušati da se vrate na pobjednički put protiv Cedevita Olimpije u Ljubljani (18 časova, TVCG2).

Trener "plavih" Andrej Žakelj kazao je da njegova ekipa mora da popravi mnogo stvari, kako bi stigla do bodova u glavnom gradu Slovenije.

“Opet mini turneja, ali idemo utakmicu po utakmicu. Moramo da spremimo Cedevita Olimpiju, ali više naravno moramo da radimo na sebi nego na protivniku. Ima tu mnogo stvari koje moramo da popravimo. Regenerisali smo se koliko, toliko nakon prošle utakmice. Fokus i energija moraju da su na visokom nivou“, kaže Žakelj.

Cedevita Olimpija koju sa klupe predvodi Zvezdan Mitrović igra dijametralno suprotno u ABA ligi i Evrokupu. U regionalnom takmičenju ima skor 2-3, dok je na evropskoj sceni na učinku 4-1.

“Cedevita je odigrala odličnu utakmicu u Arisu. Biće puni samopouzdanja. Generalno igraju dosta brzo i agresivno. Tu su dva plejmejkera koji pritiskaju na lopti igrača, koji mogu da trče. Tu je Blažič koji je podigao formu i igra baš dobro. Tu je jedan od glavnih igrača Devin Robinson na poziciji četiri. Imaju devet igrača koji imaju dobru ulogu u timu, tako da kad igraju kao tim, baš su nezgodni“, kazao je Žakelj.

Budućnosti je u prethodne dvije sezone slavila u Ljubljani - bilo je 80:72 i 80:58, ostaje da se vidi da li "plavi" mogu do het-trika.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније