Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

N.R.

21. 09. 2024. 19:38 >> 19:39
Čitaj mi:

NAKON OSVAJANJA SREBRA

Nurković: Nedostajalo je malo sreće za zlato, zadovoljan sam rezultatom

Fantastičan uspjeh džudiste Jusufa Nurkovića koji je osvojio srebro na Evropskom kupu u Podgorici - u finalu je doživio prvi poraz i ostao bez zlata, slavio je Italijan De Tulio.

"Falilo je malo sportske sreće za finale, ali mogu reći da sam zadovoljan ovim rezultatom. Moglo je biti i bolje, ali dobro, imaću priliku da se ispravim kada bude važnije. Naravno da sam zadovoljan ovim rezultatom jer smo naporno radili, zahvalio bih se klubu koji mi je pružio podršku, džudo klubu Ibar iz Rožaja" kazao je Nurković za RTCG.

Nurković e do finala pobjeđivao redom Italijana Baseta, Njemce Edmajera i Kuncea u polufinalu, te Finca Kujenhara. Ipak u borbi za zlatu medalju Italijan De Tulio je bio bolji

"Zahvaljujem se i treneru bez kojeg ovo ne bi moglo sve da se ostvari, Omeru Nurkoviću. Imao sam dobre i jake mečeve, uspio sam da sadvladam sve protivnike do finala. U finalu je malo falilo sportske sreće, ali nadamo se da ćemo to ispraviti na nekom važnjem turniru" zaključio je Nurković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније