Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

21. 09. 2024. 18:08 >> 21:39
Čitaj mi:

PREMIJER LIGA

Liverpul lako sa Bornmutom, pobjeda Totenhema, Fulam iznenadio Njukasl

Liverpul je brzo zaboravio poraz od Notingema u prošlom kolu Premijer lige i danas je bio ubjedljiv na Enfildu protiv Bornmuta 3:0 u 5. kolu.

Nije najbolje počelo za domaće, Bornmut je poveo u 5. minutu, ali je gol poništen zbog ofsajda u kojem je bio Semenjo.

Nakon toga stvari su došle na svoje - krenula je mašinerija Arnea Slota da lomi protivnika - tri gola u 11 minuta - prvi je pogodio Luis Dijas u 26. minutu i to nakon greške golaman gostiju, samo dva minuta kasnije isti igrač je bio stijelac za 2:0, da bi se u strijelce nakon toga upisao i Darvin Njunjez za 3:0 u 37. minutu. Do kraja meča Liverpul je rutinski sačuvao prednost i stigao do tri boda.

Interesantan meč i u Londonu, Totenhem je bio bolji od Brentforda 3:1 i to nakon preokreta. Praktično u prvom napadu poveli su gosti, odlično se snašao Mbueno i doveo "pčelice" u vođstvo od 1:0. Sedam minuta kasnije izjednačenje - Solanke je bio strijelac za 1:1. Preokret domaćima donio je Džonson u 28. minutu nakon asistencije Sona za 2:1. Konačan rezultat od 3:1 postavio je Medison u 85. minutu.

Fulam je iznanađujuće pobijedio Njukasl 3:1, slavila je i Aston Vila protiv Vulvsa takođe sa 3:1, dok pobjednika nije bilo u mečevima Lester - Everton 1:1 i Sautempton - Ipsvič 1:1.

Fudbaleri Kristal Palasa i Mančester junajteda odigrali su bez golova 0:0.

Golman Kristal Palasa Din Henderson zabilježio je sedam odbrana. Kristal Palas se nalazi na 16. mjestu tabele sa tri osvojena boda, dok je Mančester junajted na 11. poziciji sa sedam bodova.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније