Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

20. 09. 2024. 13:59 >> 14:06

Mornar ne zna u kojem sastavu izlazi sjutra na megdan Budućnosti

ABA liga samo što nije počela a košarkaški klub Mornar se suočava sa ozbiljnim problemima, prije svega administrativnim. Tako da je za sjutrašnji meč neizvjesno u kojem sastavu Mornar igra crnogorski derbi sa ekipom Budućnosti.

"Radi se o potpuno novoj ekipi, pozitivna ekipa je u klubi i sa te strane sam zadovoljan. Vrijeme nije na našoj strani, jednostavno kratak period da se uigramo, da se upoznamo ali šta je tu je. Najbitnije je da završimo administrativne probleme koje imamo, prvo da registrujemo sve te igrače i da nastupimo u što kompletnijem sastavu jer u ovom trenutno ne znamo u kojem sastavu ćemo započeti ABA ligu", rekao je trener Mornara Đorđije Pavićević.

Pavićević očekuje težak meč protiv Budućnosti. 

"Teška utakmica protiv Budućnosti,radi se o ekipi koja je glavni favorit za vrh ABA lige, prva tri kola imamo težak raspored, kroz te utakmice ćemo se pokušati da se uigramo da bi došli do onog nivoa sa kojim se nosimo sa abaligašima".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније