Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

21. 09. 2024. 17:28 >> 17:31

bundesliga

Bajern novom goleadom do tri boda, slavio i Frajburg

Nakon odličnog izdanja u Ligi šampiona, Bajren Minhen je nastavio pobjedničku seriju i u Bundesligi - sigurna pobjeda u Bremenu protiv Verdera 5:0 u 4. kolu.

Mrežu domaćina načeo je Olise golom u 23. minutu za 1:0, na 2:0 povisio je Musijala u 32. minutu što je bio i rezultat nakon prvog poluvremena.

I u nastavku Bajern je kontrolisao stvari na terenu - novi gol postigao je Hari Kejn i to u 57. minutu za ubjedljivih 3:0. Opet se u strijelce upisao Olise, nakon tačno sat igre bilo je 4:0 za Bavarce. Konačnih 5:0 postavio je Gnabri u 65. minutu.

U ovoj rundi siguran je bio i Frajburg koji je na strani pobijedio Hejdenhajm 3:0. Slavio je i Union Berlin protiv Hofenhajma 2:1, dok u duelu Bohuma i Kila nije bilo golova - 2:2.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније