Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

N.R.

20. 09. 2024. 19:21 >> 19:59
Čitaj mi:

REGIONALNA LIGA

Jadran pobjedom otvorio sezonu, Mladost se držala do kraja

Vaterpolisti Jadrana slavili su na startu takmičenja u Regionalnoj ligi - u uzbudljivom meču u Herceg Novom, pred punim tribinama na Škveru, naš predstavnik je nakon velike borbe slavio protiv Mladosti iz Zagreba sa 11:9.

Odlično su meč otvorili izabranici Vladimira Gojkovića, nakon prvih osam minuta imali su velikih 5:2, da bi Mladost do poluvremena prišla na gol zaostatka (7:6).

Za razliku od prve dvije četvrtine, manji broj golova u trećoj, taj dio igre dobila je Mladost 2:1, pa se sve rešavalo u posljednjih osam minuta.

Vezali su Novljani dva gola na startu posljednje dionice, poveli 10:8 na četiri minuta i 40 sekundi do kraja meča. Nakon toga po gol na obje strane, Holod je pogodio za 11:9 za Jadran na minut ipo do kraja.

Najefikasniji kod Jadrana Vasilije Radović sa tri gola, Ivović i Holod su postigli po dva.

Igrač Jadrana Matija Sladović kazao je nakon meča da je zadovoljan pobjedom i da su ispoštovali dogovor prije meča.

"Bili smo maksimalno skoncentrisani, motivisani i držali smo se plana tokom cijelog meča. Mislim da smo i zaustavili njihovo najveće oružje, a to su centri. U napadu smo iskoristili svoje šanse i mislim da ovo je jedan dobar pokazatelj u kakoj smo formi i kaka je hemija u ekipi. Nadam se najboljem u narednom periodu" kazao je Sladović.

Drugi crnogorski predstavnik Primorac, sjutra će gostovati aktuelnom šampionu Novom Beogradu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније