Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M. [ Mina ]

21. 09. 2024. 10:45 >> 10:45
Čitaj mi:

Milović

"Informaciju o planiranom hapšenju Spajića dobili od Milića"

Bivši ministar pravde i nekadašnji funkcioner Pokreta Evropa sad (PES) Andrej Milović kazao je da su informacije o planiranom hapšenju premijera Milojka Spajića, uoči parlamentarnih izbora prošle godine, dobili od direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) Borisa Milića.

Milović je, u emisiji “Minula neđelja” na A plus televiziji, rekao da je Milić informisao Spajića da mu šef Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) Predrag Šuković i tadašnji premijer Dritan Abazović “dogovaraju hapšenje”.

“Mi smo informaciju da šef SPO-a i Abazović dogovaraju hapšenje Spajića upravo dobili od direktora ANB-a i njegovih ljudi, koji je nas konstantno informisao", rekao je Milović, prenosi A plus portal.

Prema njegovim riječima, zbog toga je narušen odnos između Milića i generalnog inspektora Artana Kurtija.

Milović je naveo da su u, kako je naveo, montiranoj aferi Do Kvon učestvovali Šuković i Abazović, a cilj je bilo hapšenje Spajića.

Odgovarajući na pitanje šta je dovelo do toga da on, Spajić i predsjednik države Jakov Milatović odu na tri različite strane, Milović je kazao da je “služba državne bezbjednosti razbila PES”.

“Razbila nas je služba. Služba državne bezbjednosti koja je penetrirala u PES", rekao je Milović.

Na pitanje koje su to strane službe imale upliv u razbijanje PES-a, on je odgovorio da su to “one službe koje imaju penetraciju u našoj službi od 30. avgusta, odnosno 4. decembra 2020. godine”.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније