Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Z.J.

24. 09. 2024. 14:03 >> 14:09
Čitaj mi:

Ambasadorka Francuske sa Komnenovićem

Tivat da se poveže sa nekim gradom na Azurnoj obali

Ambasadorka Francuske u Crnoj Gori Anne-Marie Maskay susrela se danas sa predsjednikom opštine Tivat Željkom Komnenovićem. Ovo je njena prva zvanična posjeta tivatskoj lokalnoj upravi, tokom koje ju je predsjednik opštine upoznao sa brojnim aktuelnostima koje se odnose na Tivat i njegov razvoj, a prevashodno se tiču infrastrukturnih projekata, komunalnih djelatnosti, turizma i kulture

Ambasadorka Maskay je izrazila želju i namjeru da Tivat poveže sa nekim od gradova na Azurnoj obali, sa kojim bi Tivat mogao ostvarivati zajedničku saradnju i sa kojim bi mogao razmjenivati korisne prakse u svim oblastima rada i funkcionisanja, saopsteno i iz  opštine Tivat.

Predsjednik opštine Tivat zahvalio je na ovoj inicijativi i istakao da lokalna uprava do sada nije ostvarila saradnju sa nekom od lokalnih uprava u Francuskoj te da stvaranje konekcija na ovom  nivou može biti od višestruke koristi kako za lokalne uprave tako i za građane.

Susretu u kabinetu predsjednika prisustvovala je i Laurence Levaudel-Clauss, savjetnica za saradnju i kulturu u Ambasadi Francuske i direktorica Francuskog instituta u Crnoj Gori. Posebna pažnja posvećena je velikim kulturnim manifestacijama koje se dešavaju u Tivtu i po kojima je Tivat postao prepoznatljiv, te je istaknuta velika mogućnost saradnje na ovom polju.  

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније