Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

T. S.

15. 07. 2024. 10:29 >> 10:43
Čitaj mi:

LJETNJI BIOSKOP

Plav: Turisti uživali u finalu EP pod otvorenim nebom

Veliki broj građana Plava i turista koji borave u tom popularnom centru planinskog turizma sinoć je uživalo gledajući na bioskopskom platnu na trgu pod otvorenim nebom finale Evropskog prvenstva u fudbalu.

Platno veličine 6 X 4 metra, dobro ozvučenje, prelijepa ljetnja noć, učinili su nezaboravnim ovaj događaj.

Direktor TO Plav Eldin Feratović je ranije za Portal RTCG kazao da su turističku ponudu ove godine obogatili profesionalnim ljetnjim bioskopom koji "šetaju" od lokacije do lokacije i prikazuju filmove.

On je tada najavio da će ogromno platno postaviti na trg i prirediti gledanje finala Evropakog prvenstva u fudbalu.

TO je na svom Fejsbuk profilu sa nekoliko fotografija dočarala atmosferu koja vladala na trgu i napisali da je podjednako navijanje za obije ekipe napravilo sjajan ugođaj.

Direktor nam je ranije kazao da je sezona u Plavu više nego dobra i da je grad ispod Visitora, na obalama jezera, prepun turista koji su spas od vrućina potražili na sjeveru i u planinama, odnosno da je planinarski turizam iz godine u godinu sve popularniju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније