Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

30. 07. 2023. 14:46 >> 14:48

NA UTAKMICI SA REALOM

Peh za Barselonu: Povrijedio se Gundogan

Fudbaleri Barselone imali su mnogo razloga za slavlje nakon trijumfa u Dalasu nad najvećim rivalom Real Madrdidom od 3:0, ali i jednu stvar za brigu budući da se povrijedio Ilikaj Gundogan.

Najveće pojačanje Barselone, koje dolazi nakon što je bio jedna od glavnih fudbalera u stroju Pepa Gvardiole i prošlosezonske triplete Mančester Sitija, morao je ranije da napusti meč sa Realom.

Igrao se 42. minut kada je njemački reprezentativac zatražio zamjenu.

Prvi nalazi govore da je povrijedio aduktor mišića i da je za njega američka turneja završena.

Barselona ima još utakmice sa Milanom i Totenhemom.

Gundgan je na Kamp Nou stigao kao slobodan igrač, potpisao je ugvovor na dvije godine uz mogućost produžetka još jednu godinu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније