Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

21. 09. 2024. 10:57 >> 11:23

"PLAVI" OPET IGRAJU POD GORICOM

Vukotić: Jedinstvo dobra ekipa, ali sve zavisi od nas

Budućnost će sjutra dočekati Jedinstvo (18 sati) u 8. kolu domaćeg šampionata. Vezista "plavih" Milan Vukotić kazao je da u meču sa Bjelopoljcima sve zavisi od izdanja njegove ekipe.

Budućnost se konačno vraća na stadion pod Goricom, jer se travnjak koliko-toliko oporavio.

“Svi smo dugo čekali na taj povratak kući i konačno smo ga dočekali. Pred našim navijačima, na našem stadionu i pred našom publikom je uvijek najljepše. Navijači imaju svoju proslavu, što će dodatno uveličati utakmicu, tako da već osjećamo njihov vjetar u leđa”, kaže Vukotić za sajt kluba.

Budućnost u svakom meču ide na tri boda, poruka je reprezentativnog vezsite.

“Mi smo Budućnost i uvijek idemo na tri boda, nebitno o kome je protivniku riječ. Svaka utakmica donosi nešto novo, tako da se ne obaziremo na tradiciju, već se uzdamo isključivo u svoje dosadašnje igre i kvalitet. Jedinstvo ima potencijal, igraju kvalitetan fudbal, ali mi se pitamo i ukoliko budemo na nivou kao u dosadašnjem dijelu prvenstva – mislim da rezultat ne bi trebao da dođe u pitanje”, jasan je Vukotić.

Budućnost nakon sedam kola ima tri boda više od Petrovca, a pet od šampiona Dečića.

“Rezultati koje smo ostvarili do sada su pokazali da imamo ekipu koja itekako vrijedi. Napravila se jedna sjajna grupa momaka koja je željna nadmetanja i koju krasi zajedništvo u svakom trenutku. Vjera u sopstvene mogućnosti, uz ogromnu želju i zajedništvo, nas vodi ka našem cilju iz meča u meč, a iz takve situacije izlazi sve više pojedinaca”, kazao je Vukotić.

Vukotić je već četiri puta tresao mrežu u ovom šampionatu, iako mu to nije primarni zadatak.

“Moja pozicija je takva da uvijek treba da težim ka golovima i asistencijama. Naravno, ne opterećujem se sa tim, jer mi je bitan uspjeh kolektiva, a kao što sam rekao iz tog kolektiva uvijek neko iskoči. Tako sam prethodni put to bio ja, sjutra će neko drugi… Zadovoljan sam kako igramo, zadovoljan sam svojim partijama u kojima dajem 100 odsto sebe i nema razloga da ne nastavimo ni ekipa, ni ja da igramo još bolje i još jače”, poručio je Vukotić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније