Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

21. 09. 2024. 09:47 >> 09:46

Gundogan o povratku na "Etihad": Zvao sam Gvardiolu lično, bio sam nervozan

Ilkaj Gundogan vratio se u Mančester siti nakon samo godinu dana provedenih u Barseloni. Sjajni vezista je otkrio da je lično pozvao menadžera "građana" Pepa Gvardiolu i tražio da se vrati, te da nije znao kako će on reagovati na to.

On i pored toga što nije osvojio trofej sa barsom ističe da će sezonu u Kataloniji pamtiti po lijepim stvarima.

"Lijepo mi je bilo u Barseloni. Sve na stranu, igrao sam za jedan od najvećih klubova na svijetu. Ostvario sam jedan od dječačkih snova: da nosim Barsin grb na grudima. Možda kada ljudi pogledaju na tu sezonu pomisle da je bila neuspješna, jer nismo osvojili trofeje i iz tog ugla gledano, to je tačno. Ali, ako pogledate kako smo igrali, osvojili smo 85 bodova, samo tri manje nego godinu ranije kada je klub osvojio titulu. I imali smo za rivala veoma jaki Real“, rekao je Gundogan i dodao:

"Za mene je privilegija igrati za Barselonu. Možda bi sve bilo drugačije da su bile druge okolnosti. Teško iskustvo, ali u isto vrijeme fantastično. Ne žalim ni zbog čega“.

Ističe da je Pep bio oduševljen kada mu je predložio da se vrati.

"Kada sam bio siguran da bi povratak u Siti bio najbolja opcija za mene, pozvao sam Gvardiolu. Bio sam vrlo nervozan prije tog poziva, ali sve je prošlo super. Moj odnos sa Pepom je uvek bio dobar, ali nikada ne možeš da znaš kakva je situacija, kako će neko drugi reagovati. On mi je odmah rekao da kada bi sve bilo samo do njega, već sjutra bismo sve završili“, istakao je Gundogan.

Njemac je u Sitiju proveo sedam godina prije nego što je otišao u Barselonu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније