Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

S.V.

20. 09. 2024. 18:12 >> 18:12

ZBOG VULGARNE RIJEČI NA KONFERENCIJI

Ferstapen osuđen na društveno korisni rad

Trostruki svjetski šampion Formule 1 Maks Ferstapen osuđen je danas na društveno korisni rad, jer je izgovorio vulgarnu riječ u četvrtak na konferenciji za novinare uoči Velike nagrade Singapura.

Međunarodna automobilska federacij (FIA) obično izriče novčane kazne u ovakvim slučajevima, ali ovoga puta je odlučila drugačije. Nisu navedeni detalji vrste rada i koliko će trajati.

Upitan zašto je njegov meksički saigrač Serhio Peres bio brži od njega prošlog vikenda u Azerbejdžanu, Ferstapen je odgovorio da mu je automobil u lošem stanju. On je za "loše stanje" upotrijebio vulgarnu riječ.

Predsjednika FIA Mohameda Ben Sulajema pokušava da ovakvim kaznama stane na kraj psovkama koje se prenose uživo na televiziji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније