Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

13. 09. 2024. 21:55 >> 21:56
Čitaj mi:

nakon dva mjeseca

Mesi se oporavio od povrede

Fudbaler Inter Majamija, osmostruki osvajač Zlatne lopte Lionel Mesi oporavio se od povrede zgloba nakon odsustva od dva mjeseca, saopštio je trener američkog kluba Herardo Martino.

"Mesi je spreman", rekao je Martino prije današnjeg treninga.

Inter dočekuje Filadelfiju u nedjelju, a Martino nije naveo da li će Mesi početi utakmicu kao starter, ući u igru kao zamjena ili da li će imati skraćenu minutažu zbog oporavka od povrede.

Argetinski fudbaler se povrijedio u finalu Kupa Amerike 14. jula, u kome je njegova zemlja pobijedila Kolumbiju 1:0.

Inter se nalazi na prvom mjestu Istočne konferencije MLS lige sa 59 osvojenih bodova, dok je Mesi ove sezone postigao 12 golova i 14 asistencija na 12 odigranih utakmica.

Bivši saigrači Mesija u Barseloni Serhio Buskec, Luis Suarez i Žordi Alba takođe nastupaju za Inter Majami.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније