Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

22. 09. 2024. 12:01 >> 12:02
Čitaj mi:

NAKON POBJEDE

Anćeloti: Igrali smo bolje nego u drugim utakmicama

Trener fudbalera Real Madrida Karlo Anćeloti rekao je da je zadovoljan kako su igrači odigrali utakmicu protiv Espanjola - pobjeda 4:1 u 6. kolu španske lige.

"Dobro smo počeli i dobro reagovali poslije 0:1. Igrali smo bolje nego u drugim utakmicama, sa više ritma i više stvorenih prilika, srecan sam", rekao je Anćeloti na konferenciji za novinare, prenosi AS.

Trener Reala je govorio o Džudu Belingemu, koji je povrijedio isto rame koje je iščašio tokom meča protiv Rajo Valjekana u novembru prošle godine.

"Džud je imao problem sa ramenom i to je dobro riješio. Mogao je da odigra cijelu utakmicu bez ikakvih problema. Da vidimo kako će biti sutra, iako ne izgleda posebno zabrinjavajuće. Uvijek je igrao sa zaštitom koju je prije mjesec dana je skinuo jer se osjećao dobro, ali je ponovo imao ovaj problem. Večeras je to veoma dobro riješeno, nije tražio zamjenu. Mislim da to neće biti problem, iako se o tome mora voditi računa, očigledno", izjavio je Anćeloti.

Fudbaleri Reala će u utorak dočekati Alaves u sedmom kolu španske lige.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније