Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

20. 09. 2024. 15:05 >> 15:05

NA JOŠ TRI GODINE

Embid produžio ugovor sa Filadelfijom

Centar Filadelfije Džoel Embid potpisao je novi, trogodišnji ugovor sa klubom. On će za produžetak saradnje dobiti 193 miliona dolara.

To znači da će Amerikanc kamerunskog porijekla godišnje zarađivati 64,33 miliona.

Ugovor Embida u ukupnoj vrijednosti od 301 miliona dolara je jedan od tri najveća ugovora u istoriji NBA lige.

Embid je, sa univerziteta Kanzas stigao u NBA 2014. godine, a izabran je kao treći pik na draftu upravo od Filadelfije. Bio je MVP 2023. godine i član idealne petorke.

Kamerunac je dva puta bio najbolji strijelac lige, četiri puta član druge najbolje petorke lige i tri puta u drugom najboljem defanzivnom timu lige.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније