Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

20. 09. 2024. 14:33 >> 14:34

KSCG: Sezona počinje 3. oktobra, jedan meč iz svakog kola na TVCG

Nova košarkaška sezona u Crnoj Gori počeće 3. oktobra, a novitet je što će Televizija Crne Gore prenositi po jedan meč iz svakog kola, saopšteno je iz Košarkaškog saveza.

Prvu mušku ligu će činiti 14 klubova, šampionat kreće duelom između SC Derbija i ekipe Vukovi Zeta.

U okviru prvog kola, ostali mečevi igraju se 5. i 6. oktobra, a sastaće se: Jedinstvo 1950 – Sutjeska Elektroprivreda, Ibar – Danilovgrad, Šušanj – Primorje 1945, Teodo – Lovćen 1947, Podgorica Bemax – Kotor i Milenijum – Dečić.

Što se tiče B lige, nastupiće deset klubova.

Prvo kolo igra se 19. i 20.oktobra, rivali će biti SC Derbi 2 – All Star, Lim – Teodo 2, Balkanski ris – Pljevlja, Ulcinj 2022 – Akademik, Mediteran – Zeta.

Kod košarašica u Prvoj ligi nastupiće šest ekipa, jer elitnom rangu pristupio Antivari iz Bara.

Prvo kolo igra se 19. i 20.oktobra, a sastaju se Primorje – Trebjesa, Herceg Novi 87 – Antivari i Podgorica – Budućnost Bemax.

Na sljedećem linku možete preuzeti rasporede za sva takmičenja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније