Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

20. 09. 2024. 16:22 >> 16:21

Kapelo: Ibrahimović mora da snosi odgovornost u Milanu

Legendarni italijanski trener Fabio Kapelo, poručio je Zlatanu Ibrahimoviću da mora da se preduzme odgovornost za lošt start sezone Milana.

Šveđanin na "San Siru" ima ulogu savjetnika, ali zapravo bez njega nijedna bitna odluka ne može da se donese.

"Proučavao sam prošlost kada sam preuzeo ekipu, ali unio sam i svoje ideje. Morate napraviti vino od grožđa koje uberete. U Milanu bismo morali postaviti pitanje ko je zadužen za strategiju transfera. Ibra je rekao da je on glavni, pa onda mora da ima i neku odgovornost“, rekao je Kapelo i dodao:

"Ako osvojite titulu, morate graditi na tim temeljima, a ne ih uništavati. Proteklih godina potpisali su puno ofenzivaca, ali gdje su igrač sredine terena i centarfor koji će da igraju u šesnaestercu?"

On je istakao da Milan nema timski duh.

"Alvaro Morata je puno drugačiji od Oliviera Žirua, stoga klub i trener moraju zajedno da napravie taktičku promjenu. U Milanu vidim 11 igrača razbacanih po terenu, a ne ekipu. Tako je bilo i prošle sezone“, smatra Kapelo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније