Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

B.B.

27. 10. 2024. 08:53 >> 08:53

ODŽIĆ

Prvi potez ES u Budvi biće obezbjeđivanje besplatnih vrtića

Nosilac liste “Evropski savez (SDP, SD, LP i građani) – Čist izbor” Petar Odžić poručuje da će odmah po dolasku na vlast u Budvi, Evropski savez u budžetu za 2025. godinu predložiti odvajanje sredstava za besplatne vrtiće po ugledu na Prijestonicu Cetinje.

"Svega 900.000 eura je dovoljno za realizaciju ovog projekta. Lokalna uprava zadnjih godina prenosi desetine miliona na glavnom računu trezora u nesposobnosti da ih potroši, pa će ovo biti jedna od prvih stvari koje ćemo uraditi za naše najmlađe“, kazao je Odžić.

Treba naglasiti, dodaje, da je samo za doček Nove 2024. potrošeno preko 600.000 eura, što je dvije trećine potrebne sume, a da je samo na reprezentaciju u "Morskom dobru" potrošeno preko 100.000 eura, što je dovoljno za gotovo dva mjeseca besplatnih vrtića za sve mališane.

"Od 17. novembra, građani Budve će dobiti zalužene promjene, a mi ćemo biti stub tih promjena. Zato glasanjem za broj 7 glasate za promjene, promijenićemo one koji su dokazali da ne umiju upravljati Budvom“, poručio je Odžić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније