Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

A.B. [ Portal RTCG ]

28. 10. 2024. 18:19 >> 18:20
Čitaj mi:

REAGOVANJE DPS-A

Investitori se razbježali iz Budve, lokalna vlast odlazi u prošlost

Aktuelna lokalna vlast je uništila Budvu, a nakon osam godina poći će u političku prošlost, tvrde u Opštinskom odboru DPS-a u Budvi.

"Da nije tragično bilo bi smiješno kad slušamo Mladena Mikijelja i ostale nosioce lista kako ovih dana snimaju spotove i kritikuju aktuelno stanje u Budvi zaboravljajući da su do tog aktuelnog stanja upravo oni doveli svojom nebrigom za stanovnike našeg grada", piše u saopštenju DPS-a. 

Tvrde da je stanje komunalnog reda u Budvi haotično, a umjesto turističke prijestonice grad je postao prijestonica smeća.

"Sportski klubovi su ugašeni, kultura je na najnižem nivou, a saobraćajne gužve su postale tolike tokom čitave godine da redovno funkcionisanje u gradu više nije moguće", dodaju u saopštenju.

Prema njihovim riječima, posljednju veliku investiciju u Budvi više i ne pamte.

"Ozbiljni investitori su se razbježali a s obzirom na to kako teku pripreme za doček nove godine, umjesto regionalnih imena vjerovatno ćemo je ponovo dočekati uz Božić Batu koji je zamijenio Deda mraza. Zbog svega ovoga, došlo je vrijeme da se kaže dosta i da građani u što većem broju izađu na izbore kako bi ovu vlast poslali u političku prošlost i da ne dozvolimo više ikada bilo kome da grad zarobi na ovakav način i pretvori ga u poligon za svoje obračune u kojima su građani taoci", zaključuju u saopštenju. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније