Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.Č.J.

04. 06. 2024. 10:44 >> 11:30
1
Čitaj mi:

DPS

"Član OIK-a sinoć pokušao da upadne u zgradu Opštine Andrijevica"

Opštinski odbor (OO) DPS Andrijevica saopštio je da je član Opštinske izborne komisije (OIK) sinoć pokušao da upadne u zgradu Opštine. Pozivaju tužilaštvo da hitno reaguje jer su, kako navode u saopštenju, kradljivci spremni da unište izborne listiće, da bi sačuvali fotelje.

"Skrećemo pažnju javnosti a posebno nadležnim organima da se u Andrijevici dešava pokušaj krađe i prepravke izbornog materijala od strana predstavnika koalicije koju čine SNP i DCG. Noćas je Duško Stojanović, sekretar sekretarijata u lokalnoj upravi i član OIK spriječen od strane policije da uđe u zgradu Opštine. I pored toga Stojanović se u toku noći, sve do 4 sata poslije ponoći, šunjao oko zgrade Opštine, pokušavajući da uđe u prostorije gdje se nalazio izborni materijal, uz izgovor da „želi da upali svijetlo u prostoriji“. Danas na sjednici Opštinske izborne komisije, tražio je od ostalih članova da demantuju ovaj incident, i ucjenjivao ih eventualnim uskraćivanjem kvoruma", navodi se u saopštenju DPS Andrijevica.

Ovaj događaj, kako navode, svjedoči da kradljivci izbornog materijala, ne odustaju od prepravljanja izborne volje građana i pokušavaju po svaku cijenu da se zadrže u foteljama.

Pozvali su tužilaštvo, da izuzme materijale sa video nadzora na zgradi Opštine i reaguje na kršenje izbornih prava koje se dešava već dvije noći u kontinuitetu.

"Kradljivci izbornog materijala, ošamućeni porazom koji su doživjeli, i izvjesnim napuštanjem fotelja u koje su zasjeli, očigledno su spremni na sve pa i da unište izborne materijale kako bi ostali još koji dan na vlasti", zaključuje se u saopštenju OO DPS Andrijevica.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније