Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

23. 09. 2024. 16:01 >> 16:03

javlja fabricio romano

Everton blizu promjene vlasnika

Američki biznismen Den Fridkin blizu je postizanja dogovora o preuzimanju fudbalskog kluba Everton, navodi Fabricio Romano.

Fridkin koji je ujedno vlasnik i predsjednik fudbalskog kluba Roma i Farhad Moširi vlasnik Evertona, u poodmakloj su fazi pregovora o preuzimanju.

Ova vijest donosi nadu navijačima Evertona, koji su prolazili kroz dug period nesigurnosti oko mogućeg preuzimanja kluba. Američki biznismen Džon Tekstor takođe je izrazio spremnost da investira u Everton, želeći da proda svoj udio u Kristal Palasu, ali izgleda da će Fridkin ipak prvi završiti dogovor.

Američki milijarder Fridkin, koji je već ranije pokušao da preuzme Everton, vraća se na scenu uprkos finansijskim poteškoćama kluba i prijetnji ispadanja iz lige. Njegovo iskustvo sa Romom u Seriji A moglo bi donijeti vrijedno znanje u klub, što navijačima Evertona daje razlog za optimizam.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније