Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

N.R.

23. 09. 2024. 17:17 >> 17:17

ZBOG POVREDE

Četvrta teniserka svijeta otkazala azijsku turneju

Kazahstanka Elena Ribakina, četvrta teniserka svijeta, odustala je od turneje po Aziji zbog povrede leđa i propustiće posljednja dva velika turnira u sezoni.

"Zbog dugotrajne povrede leđa, sa žaljenjem moram da se povučem sa predstojećih azijskih turnira. Naporno sam radila na oporavku, ali moj medicinski tim i ja smo odlučili da je za sada najbolje da sačuvam zdravlje", rekla je 25-godišnja igračica u saopštenju koje je prenijela WTA.

Ribakina se ipak nada da će biti spremna za završni susret sezone, WTA Masters koji će okupiti osam najboljih igračica sezone, a biće od 2. do 9. novembra u Rijadu.

"Sezona je bila komplikovana. Sa timom su raditi na tome da se vratim na teren za završnicu sezone", dodala je teniserka.

Ribakina je na početku sezone osvojila tri turnira WTA 500 (Brisbejn, Abu Dabi, Štutgart) i stigla do finala WTA 1.000 u Dohi i Majamiju.

Međutim, teniserka je morala da odustane od odbrane titule u Indijan Velsu i Rimu.

Na grend slemu je izgubila u drugom kolu Australijan opena, stigla je do četvrtfinala na Rolan Garosu i polufinala na Vimbldonu, ali je morala da se povuče prije svog drugog meča na US openu zbog povrede leđa.

Ribakina od tada nije učestvovala na takmičenjima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније