Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

23. 09. 2024. 14:43 >> 14:43
Čitaj mi:

dogovorena saradnja

Teodo i Pro basket se spojili

Dva košarkaška kluba iz Tivta, Teodo i Pro Basket od danas su jedno i nastupiće pod nazivom KK Teodo.

Na veliko zadovoljstvo dva kluba, dogovorena je saradnja kako bi se na kraju košarka u Tivtu digla na još veći nivo.

"Za to postoje svi preduslovi Teodo je stabilan prvoligaš, od ove sezone učesnik i ABA 2 lige, dok je Pro Basket dugi niz godina prepoznat kao neko ko radi na razvoju mladih igrača a standardni su učesnici završnih turnira kako u Crnoj Gori tako i širom Evrope, a takođe su dvostruki su šampioni Evropske lige mladih EYBL", saopšteno je iz KK Teodo.

Ovom saradnjom i spajanjem pored seniora koji će nastupati u ABA 2 ligi i Ia ligi, Teodo će igrati i B ligu sa mladim igračima iz Tivta od kojih neki već treniraju i sa prvom ekipom i stiču dodatno iskustvo, takođe će biti prijavljene i sve mlađe selekcije: juniori, kadeti, pioniri i mlađi pioniri – saopšteno je iz kluba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније