Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

D.B.

23. 09. 2024. 13:23 >> 13:24
Čitaj mi:

kažnjen zbog psovanja

Ferstapen prijeti povlačenjem iz Formule 1

Maks Ferstapen šokirao je javnost nagovještajem da bi mogao završiti svoju karijeru. Sve je počelo nakon incidenta na pres konferenciji gdje je Ferstapen kažnjen zbog psovanja kada je rekao da je Red Bul „zeznuo“ njegov bolid u Azerbejdžanu.

FIA mu je dodijelila kaznu u vidu društveno korisnog rada, što je očigledno bilo povod za njegovo nezadovoljstvo.

Nakon trke u kojoj je završio drugi upitan o mogućnosti da zbog kazne odluči da se ranije povuče Ferstapen je poručio:

"Naravno. Da. To jest, ovakve stvari definitivno utiču na moju budućnost. Kada ne možeš biti svoj i moraš se nositi s ovakvim glupostima... Mislim da sam sada u fazi svoje karijere u kojoj ne želim stalno rješavati ovakve stvari. Stvarno je iscrpljujuće“ i dodao:

„Naravno da je sjajno imati uspjeha i pobjeđivati u trkama, ali kada sve to postigneš, osvojiš šampionate i trke, onda želiš i da se zabavljaš. Svi idu do krajnjih granica. Svi, čak i oni na dnu poretka. Ali ako moraš da se nosiš sa svim ovim glupostima, za mene to nije način da nastaviš u sportu, to je sigurno“, dodao je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније