Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

D.B.

23. 09. 2024. 13:00 >> 13:01
Čitaj mi:

odbojka

Ksenija Krunić nova odbojkašica Budućnosti

Seniorska odbojkaška reprezentativka Crne Gore, Ksenija Krunić (19), potpisala je za Budućnost Volej.

Libero seniorskog nacionalnog tima i dosadašnja članica OK Akademija, potpisala je ugovor za podgoričkim timom, koji formira sastav za predstojeću sezonu.

“Ekipa Budućnosti ove godine se sastoji od dosta mladih i perspektivnih odbojkašica. Sigurna sam da ćemo, uz trud i rad, napredovati i na individualnom i na klupskom nivou. Srećna sam što mi je ukazano povjerenje od strane trenera Bogojevića i uprave kluba. Spremna sam da zajedno vrijedno radimo i u svakom trenutku dajemo svoj maksimum. Nadam se da ću ispuniti sva očekivanja”, izjavila je Ksenija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније