Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

05. 10. 2024. 13:23 >> 13:23

Pogba: Noćna mora je završena, jedva čekam da se vratim na teren

Francuski fudbaler Pol Pogba kazao je da jedva čeka da se vrati na teren. Vezisti Juventusa je juče Sud za sportsku arbitražu ublažio suspenziju zbog dopinga sa četiri godine, na 18 mjeseci.

Pogba je bio pozitivan na testu na testosteron u avgustu 2023. godine. On će se na teren tako vratiti u martu 2025. godine.

"Noćna mora je konačno završena. Radujem se danu kada ću moći ponovo da slijedim svoje snove. Uvijek sam govorio da nisam namjerno prekršio antidoping pravila. Igram pošteno, ovim putem želim da se zahvalim Sudu za sportsku arbitražu, koji je čuo moje objašnjenje. Ovo je bio veoma uznemirujući period u mom životu. Jedva čekam da se vratim na teren", izjavio je Pogba, prenose italijanski mediji.

Pogba (31) ima ugovor sa Juventusom do juna 2026. godine.

U karijeri je još igrao za Mančester junajted od 2011. do 2012, i od 2016. do 2022. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније