Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N.R.

23. 09. 2024. 18:47 >> 18:51

Košarkaš rodom iz Bosne i Hercegovine

Legendarni Asim Pars pronađen mrtav u svojoj kući

Legendarni turski košarkaš Asim Paščanović (Asim Pars) pronađen je mrtav u svojoj porodičnoj kući kod Kalesije.

Košarkaš koji je rodom iz Bosne i Hercegovine, kako javljaju tamošnji mediji, izvršio je samoubistvo i njegovo beživotno tijelo pronađeno je u naselju Tojšići kod Tuzle.

Asim Paščanović je rođen u Kalesiji, a košarkašku karijeru je počeo 1992. godine u Slobodi iz Tuzle. Zbog dešavanja u zemlji tih godina i građanskog rata, on je odlučio da ode u Tursku gdje je promijenio prezime u Pars.

Bio je jedan od najboljih skakača u Evropi, a igrao je i za reprezentaciju Turske na Evropskom prvenstvu 2001. godine, kada je osvojio srebrnu medalju nakon poraza od Jugoslavije.

Nastupao je za Ulkerspor zajedno sa Miljanom Golovićem, Kvadreom Lolisom i ostalima, a igrao je i za Fenerbahče, Efes Pilsen, Pinar Karšijaku...

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније