Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

N. N.

23. 09. 2024. 19:51 >> 20:02
Čitaj mi:

PREDSJEDNIK RSCG JASAN

Kapisoda: Suzana je vrijedna i ambiciozna, ne sumnjam da će biti uspješna

Nakon poraza od Slovenije u direktnom obračunu za odlazak na Olimpijske igre u Parizu, Bojana Popović je u suzama za TVCG poručila da je vrijeme da dođe neko novi. Nekada najbolja igračica svijeta je otišla sa kormila reprezentacije Crne Gore, a na njeno mjesto je stigla Suzana Lazović, koja je danas predstavljena u Podgorici.

Na početku pres konferencije, predsjednik RSCG Petar Kapisoda se zahvalio bivšoj selektorki, koja je najveći uspjeh ostvarila u novembru 2022. osvajanjem evropske bronze.

"Hvala bivšoj selektorki i njenom stručnom štabu na saradnji i odnosu tokom prethodne tri godine, što je krunisano onom bronzanom medaljom sa posljednjeg Prvenstva Evrope", pourčio je Kapisoda.

Zainteresovanih stručnjaka je bilo mnogo, jer su "lavice" magnet za mnoge.

"Pojavio se veliki broj kandidata, poslije nekog vremena sam ga sveo na nekoliko imena sa kojima sam obavio ozbiljne pregovore. Na kraju sam odlučio da predlog Upravnom odboru bude Suzana i ne sumnjam da smo napravili pravi izbor. Taj moj predlog je UO prihvatio jednoglasno", naglasio je bivši crnogorski reprezentativac.

Kapisoda je ubijeđen da je napravio pravi izbor, a otkrio je da je potpisan dvogodišnji ugovor, do kada mu traje mandat na čelu Saveza.

"Suzana je vrijedna, ambiciozna osoba, po meni zna ovaj posao i ne sumnjam da će biti uspješna", poručio je Kapisoda i predao novoj selektorki dres sa brojem 1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније