Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

22. 09. 2024. 17:34 >> 17:46

BUNDESLIGA

Spektakl na "Baj areni": Sedam golova i pobjeda Leverkuzena u nadoknadi

Atomski fudbal, sedam golova i na kraju trijumf Leverkuzena u nadoknadi protiv Volfsburga 4:3, epilog je meča 5. kola Bundeslige.

Nevjerovatno prvo poluvrijeme viđeno je na "Baj areni".

Prvo je gost poveo autogolom Mukielea nakon samo pet minuta igre, da bi Virc udarcem sa distance i Tah poslije nešto više od pola sata donijeli preokret šampionu.

Ali, "vukovi" su sjajno reagovali nakon toga. Prvo je Bornauv nakon kornera i gužve glavom poravnao na 2:2, da bi Svandber u nadoknadi prvog dijela nakon sjajnog prodora i šuta sa 20 metara vratio prednost gostima 3:2.

Međutim, čim je počeo nastavak Bajer je vratio stvari na početak. Hinapija je glavom nakon kornera zakucao loptu u mrežu.

Tim Ćabija Alonsa je do kraja silovito napadao. Posao mu je olakšan u finišu, kada je gost u 88. minutu zbog isključenja Gerharta ostao sa igračem manje.

Trijumf je u nadoknadi šampionu donio Bonifejs.

On je pogodio iz okreta sa desetak metara, nakon kornera i gužve, za veliko slavlje na "Baj areni".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније