Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

d.B.

23. 09. 2024. 09:34 >> 09:34
Čitaj mi:

nemaju gdje da igraju utakmice

Rukometni klub Rudar u teškom stanju: Nađite rješenje za našu "Adu"

Brskovo je odustalo od takmičenja u Prvoj ligi i krenulo putem kojim su u prethodne dvije sezone otišli Danilovgrad i Komovi, a sada velike probleme ima i Rudar.

Pljevljaci ne žele da odustanu, ali nemaju gdje da igraju utakmice, zbog čega su uputili apel upravi SC "Ada".

"Bez ulaska u razloge i bez namjere da tražimo odgovorne obraćamo se javnosti i vlasnicima SC 'Ada' u nadi da će naš apel doprinijeti rješavanju evidentnog problema u funkcionisanju jedine sportske dvorane u našem gradu".

"Apelujemo u ime velikog broja mladih i djece da se u najkraćem roku nađe rješenje za našu 'Adu', jer ćemo u suprotnom biti spriječeni da učestvujemo u takmičarskim utakmicama. Već sada imamo probleme sa treninzima koje prevazilazimo treniranjem u SC 'Piramida' na čemu smo im zahvalni".

"Zato molimo nadležne da ulože dodatne napore i konačno riješe status jedne od najljepših dvorana u regionu jer Pljevlja su grad sporta a SC 'Ada' je naša kuća. Ne dozvolite da budemo sportski beskućnici", piše u objavi Rudara na Facebooku.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније