Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

S.V.

22. 09. 2024. 15:51 >> 15:51

SUDIJE POGURALE ODENZE

ŽRK Budućnost: Želimo da vjerujemo da je to bio samo loš dan arbitara

Nadamo se da nadamo se da se više nikada neće desiti da zbog „čudnog“ sudijskog kriterijuma gubimo bodove protiv kvalitetnijih rivala, poručili su iz ŽRK Budućnost, reagujući na kriterijum suđenja na jučerašnjem meču sa Odenzeom u gostima.

"Plave" su poražene 31:29, a u finišu su uglavnom igrale sa igračicom manje. 

"Odigrana su tri kola Lige šampiona za rukometašice uoči pauze koja će uslijediti zbog EHF sedmice i okupljanja reprezentacije.Budućnost, najmlađi tim u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona, i dalje je bez bodova u elitnom takmičenju. Ipak, utisak iz dva od tri ovogodišnja meča (gostovanja Rapidu u Bukureštu i Odenzeu), daleko je pozitivniji od rezultata Ne želimo da ponavljamo sa kakvim problemima samo se suočili prije početka sezone. Nećemo ponavljati ni to da smo kasnili sa početkom priprema i koliko je nepoznanica bilo uoči početka takmičenja sa najboljim timovima u Evropi.Ne tražimo alibi, već realno i kritički želimo da damo osvrt na dosadašnja tri meča", navodi se u saopštenju.

Ističu da su od tri meča, u dva odigrali dobro, te da je tu putokaz za dalje.

"Samo onaj protiv Bresta u Podgorici, želimo što prije da zaboravimo. Utisak iz Bukurešta, a naročito iz Odenzea, karakter i odnos svih djevojaka - putokaz je za naredne mečeve!Djevojkama i stručnom štabu podrška i poštovanje za prikazano u Danskoj!", kaže se u saoopštenju.

Kažu da žele da vjeruju da je u Danskoj to samo bio loš dan arbitara.

"Takođe, nadamo se da se više nikada neće desiti da zbog „čudnog“ sudijskog kriterijuma gubimo bodove protiv, na papiru, daleko kvalitetnijih i bogatijih klubova od nas. Želimo da vjerujemo da je to bio samo loš dan službenih lica.S nestrpljenjem očekujemo nastavak takmičenja u Ligi šampiona. Uzdignute glave, sa željom da nastavimo da rastemo kao tim! Uvjereni smo da će i navijači prepoznati borbenost nove generacije našeg kluba i podržati ih da nastave da grade lijepu budućnost Budućnosti!", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније