Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

23. 09. 2024. 08:42 >> 08:45

siti osvojio bod

Gvardiola: Neprihvatljivo mi je kada neko za jednu utakmicu napiše „ovo je sramota, katastrofa“

Mančester siti i Arsenal odigrali su 2:2 u derbiju Premijer lige a Gvardiola ne voli baš kritike.

Siti je poveo golom Erlinga Halanda u devetom minutu, ali Arsenal je preokrenuo u prvom poluvremenu golovima Rikarda Kalafjorija i Gabrijela Magaljaeša. Džon Stouns je pogodio u 98. minutu za remi.

„Tokom sezone možete da kažete ovo je „loša sezona“. Međutim, neprihvatljivo mi je kada neko za jednu utakmicu napiše „ovo je sramota, katastrofa“. Ne to je samo 90 minuta kada je možda protivnik bio bolji“, rekao je Gvardiola.

Španski stručnjak smatra da se se koristi svaka prilika da se napadne njegova ekipa.

„Imam utisak da svi žele da se ovaj klub ugasi, da nestane sa lica Zemlje. Meni je žao, ali mi smo još uvijek tu i pobjeđujemo zato što imamo mnogo više boljih dana nego naši rivali“, istakao je Gvardiola.

Posle pet kola Siti je na prvom mjestu na tabeli sa 13 bodova i ima bod više od Liverpula i Aston Vile, a Arsenal je četvrti sa 11 bodova.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније