Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.B.

24. 09. 2024. 13:50 >> 13:50
Čitaj mi:

ZOGOVIĆ - SATLER

Vlast predano radi na ispunjavanju uslova za zatvaranje pregovaračkih poglavlja

Potpredsjednik Vlade Crne Gore za infrastrukturu i regionalni razvoj Milun Zogović sastao se sa ambasadorom Evropske unije u Crnoj Gori Johanom Satlerom i potvrdio čvrsto opredjeljenje cijele Vlade Crne Gore, i svih njenih konstituenata za ulazak u Evropsku uniju.

Kako navode u saopšetnju Zogović je istakao da to opredjeljenje najbolje potvrđuju mjerljivi rezultati koje je na evropskom putu isporučila stabilna parlamentarna većina i Vlada Crne Gore.

"Zakonodavna i izvršna vlast predano rade na ispunjavanju svih neophodnih preduslova za zatvaranje svih pregovaračkih poglavlja", istakao je Zogović.

Ambasador Satler je izrazio zadovoljstvo zbog saradnje te pozdravio ambiciozan plan Vlade u vezi sa zatvaranjem svakog od preostalih pregovaračkih poglavlja. Dodao je da je za ovaj proces potrebna politička stabilnost, disciplina i puno vrijednog rada i da nadležne institucije mogu računati na punu podršku njega i njegovog tima u Delegaciji EU.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније