Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.M. [ RSE ]

25. 10. 2024. 07:13 >> 09:12
1
Čitaj mi:

UHAPŠEN MALOLJETNIK

Terorizam u BiH: Ubijen policajac, drugi teško povrijeđen

U Bosanskoj Krupi, na zapadu Bosne i Hercegovine, ubijen je policajac, a drugi je ranjen u napadu na policijsku stanicu u četvrtak, potvrđeno je za Radio Slobodna Evropa (RSE) u Ministarstvu unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona (USK).

"Večeras je došlo do napada na policijsku stanicu. Osoba je maloljetna i 2009. je godište. Maloljetnik je lišen slobode", kazao je portparol MUP-a Adnan Beganović.

On je dodao da je drugi policajac teško povrijeđen i da se nalazi u bolnici u Bihaću.

"Na terenu su policijske snage", kazao je Beganović uveče 24. oktobra za RSE.

Portparol MUP-a USK Adnan Beganović kazao je za Klix.ba da će istraga utvrditi tačne uzroke i motive ovog čina.

“Tužilaštvo se izjasnilo da u opisanom događaju postoje obilježja krivičnog djela iz člana 201. Krivičnog zakona FBiH, odnosno ‘terorizam’. Istraga i dalje ide svojim tokom radi utvrđivanja uzroka i motiva”, rekao je Beganović.
Istraga je u toku

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније