Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

23. 09. 2024. 22:49 >> 23:50
Čitaj mi:

CRNOGORSKI FUDBALER

Jovetić blizu povratka u Olimpijakos

Stevan Jovetić, reprezentativac Crne Gore, koji je prošle sezone sa ekipom Olimpijakosa osvojio trofej u Ligi konferencija, ali nije produžio ugovor, mogao bi ponovo da zaduži opremu tima iz Atine.

Naime, prema pisanju mnogobrojnih grčkih medija, čelnici kluba nisu zadovoljni kako Olimpijakos izgleda na startu sezone, prije svega u ofanzivnom smislu, a s obzirom da je Jovetić i dalje slobodan igrač, kolege iz Grčke navode da postoje realni izgledi sa Jovetić ponovu obuče crveno – bijeli dres.

Jovetić je nedavno igrao za reprezentaciju u B diviziji Lige nacija protiv Islanda i Velsa, pokazao je da je i dalje u odličnoj formi.

Kapiten naše reprezentacije je tokom karijere branio boje Partizana, Fiorentine, Mančester Sitija, Intera, Sevilje, Monaka, Herte i Olimpijakosa.

Kako saznaje Sport Klub, kontakta između Olimpijakosa i Stevana Jovetića je bilo, još uvijek nije stigla zvanična ponuda, ali je kristalno jasno da bi ofanzivac Crne Gore prihvatio da karijeru nastavi u timu iz Atine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније