Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

19. 04. 2023. 12:44 >> 12:44

PROMAŠIO DVA BACANjA

Kako je Zubac "častio" 17.000 navijača u Finiksu sa sendvičem

Finiks Sansi su uspjeli da se vrate u seriji sa Los Anđeles Klipersima, nakon trijumfa u drugom meču 123:109, ali meč je obilježio i hrvatski košarkaš Ivica Zubac.

Naime, zahvaljujući njemu kompletna publika u Futprint centru je dobila besplatan sendvič sa piletinom.

Zubac je to postigao tako što je promašio oba bacanja u zadnjoj četvrtini, kod rezultata 113:104 za Finiks, a lanac restorana "Chick-fil-A" ima klauzulu u ugovoru sa Finiksom da ako i jedan protivnički igrač promaši dva bacanja zaredom u plejof utakmici, u posljednoj četvrtini, kompletna dvorana dobija besplatan sendvič.

Upravo takav scenario se i dogodio, što je izazvalo oduševljenje u publici, a lanac restorana je morao da obezbijedi 17.071 besplatan sendvič..

Pogledajte oduševljenje publike u trenutku kada Zubac promašuje slobodno bacanje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније