Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

07. 07. 2024. 10:24 >> 10:24
Čitaj mi:

HRVATSKI AS U DENVERU

Ništa od Panatinaikosa: Šarić nastavlja karijeru kod Jokića

Košarkaši Hrvatske su uz dosta muka uspjeli da savladaju Dominikansku Republiku 80:77 i tako zakažu finale sa Grcima.

Nakon trijumfa sa neugodnom karipskom zemljom, jedan od najboljih hrvatskih košarkaša Dario Šarić je riješio pitanje svoje budućnosti pošto je od sinoč novi košarkaš Denver Nagetsa.

Nije imao baš dobru epozodu u Golden Stejt Voriorsima, a sve češće se pominjao njegov povratak u Evropu, gdje se akutelni šampion Starog kontinenta Panatinaikos najviše interesovao.

Međutim Nagetsi su odlučili da pošalju sasvim solidnu ponudu od 10,6 miliona za dvije sezone i hrvatski košarkaš ostaje u NBA ligi.

Hrvatski as će vjerovatno da bude dio druge petorke, kao zamjena za Majkl Ported Džuniora, ali sigurno da sve sa Balkana interesuje njegova saradnja sa Nikolom Jokićem budući da se radi o dvojici igrača kod kojih je izražena košarkaška inteligencija.

Šarić je u karijeri nosio dresove Filadelfije, Minesote, Finiksa (gdje se i najduže zadržao), Oklahome i Golden Stejta.

U svojoj NBA karijeri ima prosjek od 10,6 poena i 5,4 skoka po utakmici.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније